Col·labora amb nosaltres! Participa o ajuda’ns amb una aportació.

La Plataforma és una entitat de segon nivell que es manté a través del temps i les aportacions econòmiques que fan les entitats membres i les persones que ens recolzen. És una entitat que funciona de manera 100% voluntària. Si vols col·laborar amb nosaltres escriu-nos a fiscalitat@gmail.com.

Si vols donar un cop de mà a la Plataforma però no tens temps de participar, pots fer-ho també amb una aportació econòmica i ens ajudaràs a cobrir les despeses més bàsiques (manteniment web, cartelleria, accions de carrer, impressió d’informes,…)

Ajuda’ns amb una aportació senzilla:

 • 20€ anuals per a les persones físiques
 • Entre 50€ y 100€ anuals les entitats (en funció de les seves possibilitats)

El compte d’ingrés de la Plataforma per una fiscalitat justa, de FIARE Banca Ètica, és:

 ES30 1550 0001 2600 0535 1226

Us demanem que feu constar el nom de qui fa l’aportació.

Si voleu un rebut escriviu-nos a fiscalitat@gmail.com facilitant el NIF, adreça i nom de l’entitat, o el DNI i adreça si es tracta d’una persona física.

Moltes gràcies!!

colabora amb la plataforma

One thought on “Col·labora amb nosaltres! Participa o ajuda’ns amb una aportació.

 • Gaston

  Hola, gràcies per la feina de difusió i promoció que feu d’una fiscalitat més justa. Veig poc moviment a la vostra web tenint en compta la importància d’aquest tema en el moment actual que vivim. Feu servir altres canals de comunicació? Quin és el més actiu?

  D’altra banda em decep que feu servir una adreça de gmail (google) de contacte. Teniu pensat alguna alternativa ètica/justa? Diuen que el dimoni està en els detalls.

  Atentament,
  Gaston

  Reply

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>