Convocatòria de premsa: propostes per una fiscalitat municipal més justa

La Plataforma per una Fiscalitat Justa presenta en roda de premsa, les seves propostes de fiscalitat de cara a les properes eleccions municipals

La Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i solidària, presentarà demà, dimarts 14 d’abril, l’informe “Fiscalitat municipal”, sobre les seves propostes per una fiscalitat justa de cara a les properes eleccions municipals.

L’informe planteja reformes en impostos, taxes i altres tipus d’ingressos de què disposen els governs locals, introduint criteris ambientals i solidaris. L’objectiu d’aquestes propostes és buscar com racionalitzar la recaptació d’impostos d’acord amb els criteris de progressivitat, justícia, cura del medi ambient i solidaritat defensats per la Plataforma.

A l’acte també es presentarà la campanya “Municipis lliures de paradisos fiscals”, amb la que la Plataforma per una Fiscalitat Justa, junt amb altres entitats, promourà mesures municipals per a penalitzar empreses que facin enginyeria financera a paradisos fiscals.

                                
Roda de premsa ‘Propostes de Fiscalitat Municipal’

DIA: dimarts 14 d’abril
HORA: 11:30 hores.
LLOC:CONFAVC, C/Doctor Aiguader, 18, Barcelona

La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària està formada per persones a títol individual i per un conjunt d’entitats – 14 entitats promotores i 13 entitats adherides – que comparteixen la preocupació per l’evolució del sistema fiscal, cada vegada més regressiu i injust, i el model de societat que se’n deriva.

Contactes per premsa: fiscalitat@gmail.com