Difonem una fiscalitat més justa arreu del territori i en motiu de les eleccions municipals

Les darreres setmanes estan essent mogudes per a la Plataforma per una fiscalitat justa. Us compartim a continuació algunes de les propostes en les que hem estat implicats:
- Recentment hem realitzat una formació a alumnes de 2on d’ESO de l’escola Salesians Rocafort dins un projecte que estan realitzant sobre desigualtats. Quatre sessions dirigides pel Pau Cuadern, membre de la Plataforma, en les que els hem introduit als principals conceptes de fiscalitat i els hem ajudat a reflexionar sobre la necessitat d’una societat més justa i el paper que hi juguen els impostos.
escola salesians formacio maig 2019
- En motiu de les eleccions municipals i del debat que està tenint lloc arreu del territori, hem participat de la mà de Xavier Martínez en xerrades per a presentar el nostre recent Informe de 65 propostes per a recaptació municipal més justa. Hem estat a Manresa, Manlleu i Sant Pere de Ribes. Demà serem a Terrassa.
- Comentar-vos que des de l’Observatori DESC s’ha impulsat una campanya que aglutina 30 moviments socials i que recull 600 propostes de cara a les eleccions municipals d’aquest diumenge. Entre elles apareixen les 65 propostes de fiscalitat municipal de la Plataforma. Si voleu fer-ne una ullada, les trobareu aquí: http://agendadretalaciutat.cat/
- La setmana passada, vam estar a la taula rodona dins la Jornada: “El presente y futuro de los paraísos fiscales” de presentació del darrer informe de la Fundació IEB. Un informe que denúncia l’impacte dels paradisos fiscals en la nostra economia. Val la pena de fer-ne una llegida: http://ieb.ub.edu/el-ieb-report-4-2018-analiza-el-papel-y-el-impacto-de-los-paraisos-fiscales/
taula rodona - informe IEB - maig 2019