Inscriu-te i participa

La IIIa Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa tindrà lloc el proper dissabte 4 de març al matí, a partir de les 10:00h. Vol ser un espai de trobada de totes aquelles persones interessades en el nostre sistema fiscal i amb ganes de treballar per a fer-lo més just, solidari i sostenible. Pots veure el programa aquí.

Per a garantir la màxima participació la jornada és gratuïta, però us demanem que us inscriviu prèviament per a poder controlar l’aforament i mantenir el contacte amb la gent interessada amb la jornada. Inscripció.

 

La jornada tindrà lloc a  la Casa del Mar (Albareda 1, Barcelona). Aquí trobaràs indicacions de com arribar-hi.

3 thoughts on “Inscriu-te i participa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *