Inscriu-te i participa

La IIIa Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa tindrà lloc el proper dissabte 4 de març al matí, a partir de les 10:00h. Vol ser un espai de trobada de totes aquelles persones interessades en el nostre sistema fiscal i amb ganes de treballar per a fer-lo més just, solidari i sostenible. Pots veure el programa aquí.

Per a garantir la màxima participació la jornada és gratuïta, però us demanem que us inscriviu prèviament per a poder controlar l’aforament i mantenir el contacte amb la gent interessada amb la jornada. Inscripció.

 

La jornada tindrà lloc a  la Casa del Mar (Albareda 1, Barcelona). Aquí trobaràs indicacions de com arribar-hi.

One thought on “Inscriu-te i participa

  • La necesidad de verdaderas politicas de equidad, de las cuales la politica fiscal es una de sus componentes se hacen mas necesarias que nunca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *