Política de privacitat

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i l’entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD), la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària és responsable del tractament de les dades de caràcter personal que puguin ser enviades a través d’aquesta web i garanteix la confidencialitat i la seguretat de les mateixes.

Per a nosaltres la seva privacitat és molt important. Totes les dades personals recollides en aquesta web són per ús exclusiu de fer-li arribar les nostres comunicacions, compartint amb vostè l’actualitat de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària, així com les nostres iniciatives i activitats dirigides a treballar per un canvi en el sistema fiscal fent-lo més just i solidari. Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat i confidencial de la Plataforma per una Fiscalitat Justa ambiental i Solidària. Les dades dels fitxers de titularitat de la Plataforma per una Fiscalitat Justa ambiental i Solidària, s’utilitzaran per les finalitats descrites i no podran ser utilitzades per finalitats comercials, ni comunicats a col·laboradors i/o empreses prestatàries de serveis pel compliment de les finalitats descrites.

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment. La falta d’aportació de la informació requerida suposa la impossibilitat de donar-se d’alta com a persona interessada en rebre informació i comunicacions. Vostè podrà manifestar en qualsevol moment la seva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l’exercici d’aquest dret condicioni la terminació de la seva col·laboració o baixa com a soci, excepte si així ho sol·licita.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el registre intern d’activitats de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el seu tractament o oposar-se al mateix, a través de la següent adreça: Carrer Roger de Llúria, 13, 08010 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a fiscalitat@gmail.com adjuntant fotocòpia del seu DNI, NIE o passaport per a la seva correcte identificació, escrivint les paraules MODIFICACIÓ DADES, a l’assumpte.

One thought on “Política de privacitat

Speak Your Mind

Your email address will not be published. Required fields are marked *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>