Inscriu-te i participa 2023

La VIIª Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa tindrà lloc el proper dissabte 22 d’abril de 2023 al matí, de 10h a 14h. En pocs dies acabarem de tancar el programa. Pots veure el programa provisional aquí.

Per a garantir la màxima participació la jornada és gratuïta, però us demanem que us inscriviu prèviament per a poder controlar l’aforament i mantenir el contacte amb la gent interessada amb la jornada. Inscripció.

La jornada tindrà lloc al Casal Transformadors (Carrer Ausiàs Marc 60), Barcelona. <M> L1 Arc de triomf o L2 Tetuan. Aquí trobaràs indicacions de com arribar-hi.

Informació bàsica sobre protecció de dades: Les vostres dades personals son tractades per la Plataforma per una Fiscalitat Justa Ambiental i Solidària amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives, compartint amb vostè l’actualitat de la Plataforma així com les nostres iniciatives i activitats dirigides a treballar per un canvi en el sistema fiscal fent-lo més just i solidari. Destinataris: Tret d’obligació legal les vostres dades no es cediran a tercers. Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com d’altres drets reconeguts a la normativa.
Informació addicional: Per a més informació sobre aquest tractament, els vostres drets i el procediment de com exercir-los pot consultar la informació addicional a http://www.fiscalitatjusta.cat/politica-de-privacitat/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *