Nou butlletí sobre fiscalitat justa

Un altre butlletí? Més informació? Esteu segurs que cal? Si és sobre fiscalitat, creiem que sí.

Des de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària hem impulsat la creació d’aquest butlletí sobre aquelles qüestions fiscals que ens afecten a tots. De manera amena i atractiva volem fer arribar i promoure el debat sobre uns impostos més justos a tota la ciutadania.

Com a Plataforma creiem que tan sols garantint una bona redistribució de la riquesa serem capaços de construir una societat més justa i pròspera. Per això cal lluitar contra el frau, l’evasió i els paradisos fiscals, per equiparar la tributació de les rendes del capital a les del treball o per la creació d’una fiscalitat amb criteris ambientals. Però sobretot ens cal fer entendre que els impostos estan en la base del nostre Estat del Benestar i que sense aquests,  garantint-ne evidentment una gestió eficaç i transparent, no sortirem del forat econòmic en el qual ens trobem.

Aquest butlletí és un granet de sorra per a contribuir a una cultura de la corresponsabilitat, i alhora un vehicle de denúncia i incidència per a què, com hem dit sempre, ser ric no surti tan barat.

T’animem a donar-te d’alta aquí i a difondre’l entre persones amigues i conegudes. Trimestralment, i puntualment el dia 21 del mes rebràs el butlletí “dels que paguem impostos”.

——————————————

La Plataforma per a una Fiscalitat Justa, Ambiental i Solidària va néixer als inicis del 2009 amb la voluntat d’obrir un debat públic sobre el nostre sistema fiscal amb propostes concretes i factibles que garanteixin la justícia social i ambiental. Agrupa a més d’una vintena d’organitzacions socials i entitats de la societat civil preocupades per l’evolució del nostre sistema fiscal i pel model de societat que se’n deriva.