Suma’t a la campanya: «La Lletra Petita» / «La Letra Pequeña»

Post horizontal

Per promoure un debat obert i participatiu sobre fiscalitat, des de la Plataforma llancem el proper dia 22 de juny la campanya ‘La lletra petita’ que pretén sensibilitzar sobre la centralitat dels impostos per garantir la qualitat dels serveis públics i la cohesió social.

Davant el relat de la suposada ineficiència d’un sistema fiscal progressiu i just, davant fal·làcies com que la rebaixa d’impostos permet incrementar la recaptació, o que la reducció de l’IRPF augmenta el poder adquisitiu de les persones treballadores, des de la Plataforma per una Fiscalitat Justa volem llançar un missatge clar:

‘Si t’ofereixen rebaixes d’impostos, llegeix la lletra petita!’

Com participar?

Descarrega l’etiqueta i afegeix-li la foto que vulguis per a traslladar el teu missatge a les xarxes socials. No t’oblidis d’afegir el hashtag #LaLletraPetita en català i/o #LaLetraPequeña en castellà.

Més informació sobre la campanya: Campanya La lletra petita.

Etiqueta per a descarregar i difondre els teus propis missatges: Etiqueta La lletra petita.

 Etiqueta la lletra petita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota de premsa: NdP Campanya La lletra petita


Post horizontal 1

Para promover un debate abierto y participativo sobre fiscalidad, desde la Plataforma lanzamos el próximo día 20 de junio la campaña “La letra pequeña” que pretende sensibilizar sobre la centralidad de los impuestos para garantizar la calidad de los servicios públicos y la cohesión social.

Ante el relato de la supuesta ineficiencia de un sistema fiscal progresivo y justo, frente a falacias como que la rebaja de impuestos permite incrementar la recaudación, o que la reducción del IRPF aumenta el poder adquisitivo de las personas trabajadoras, desde de la Plataforma por una Fiscalidad Justa queremos lanzar un mensaje claro:

‘¡Si te ofrecen rebajas de impuestos, lee la letra pequeña!’

¿Cómo participar?

Descarga la etiqueta y añádele la foto que quieras para trasladar tu mensaje a las redes sociales. No te olvides de añadir el hashtag #LaLletraPetita en catalán y/o #LaLetraPequeña en castellano.

Más información sobre la campaña: Campaña La letra pequeña.

Cartel para descargar y difundir tus propios mensajes: Carteles Letra Pequeña.

Etiqueta la letra pequeña